Prijović "opljačkao" Al Itihad, šta dalje?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 16.08.2021.
08:12
Izvor: Sportske.net

Sledi nova selidba za čoveka čiji je gol odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Srpski napadač Aleksandar Prijović završio je svoju misiju u Al Itihadu sa kojim će raskinuti ugovor, pišu poljski i grčki mediji.

Nakon brojnih spekulacija o tome hoće li pojačati Crvenu zvezdu ili će ostati u Saudijskoj Arabiji, Aleksandar Prijović je na nekoliko meseci produžio svoj boravak u Al Itihadu. Rukovodioci tog kluba znali su šta ih čeka ukoliko raskinu ugovor sa njim i u javnosti su isticali da će bivši srpski reprezentativac ostati. Međutim, očigledno je rastanak bio neminovnost. Njegovi golovi su izostali, a visoka primanja bila su optrećenje za Al Itihad, pritom, povratne informacije u vidu doprinosa na terenu nije bilo.

Fascinantno je da će Prijović na osnovu raskida saradnje prihodovati čitavih 11 miliona evra! Njemu ugovor ističe za dve godine i sleduje mu projektovana zarada za taj period.

Najbliži je povratku u Evropu, a kako se navodi, PAOK je prvi izbor, dok postoje zainteresovani klubovi iz Turske i Rusije. Veruje se da bi atinski crno-beli, zbog lepe zajedničke prošlosti sa Prijovićem trebalo da budu favoriti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke