Princip Ronalda i Embapea - Real već radi na transfer "bombi" za 2025. godinu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.05.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Real Madrid opravdava da je najveći klub na svetu na više načina.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Real Madrid će i ove sezone igrati finale Lige šampiona, čini se da se u klubu zaista radi kontrolisano dobro i da su rezultati tu i za radnim stolom, i na terenu. 

Svoju moć su pokazivali na više načina, mnogi će od vas reći da su najjači autoritet kod sudija što se dokazalo u više navrata, posebno u Ligi šampiona, ali čak se i to mora zaslužiti. 

Sada svoju moć pokazuju i na tržištu, znate već da će Kilijan Embape preći u njihove redove već na leto nakon što se pozdravio sa svojim saigračima u Pari Sen Žermenu, moguće je da ćemo videti i Alfonsa Dejvisa već ovog leta, a sada nova priča koja se pojavila u "Marki".

U pitanju je "lov" na Florijana Virca, fudbalera koji se dokazao ove sezone u Leverkuzenu i zbog kog najveći klubovi sveta spremaju devetocifrene sume eura. 

Ipak, Real ima strategiju za taj transfer, spremaju novac za 2025. godinu jer je svima jasno da će on ostati u Leverkuzenu u sezoni 2024-25.

U Realu su već počeli razgovore iza zavese sa Vircom, inicijalni kontakti postoje i primenjuje se politika koja je primenjivana u raznim slučajevima ranije, počev od Kristijana Ronalda, pa sve do Kilijana Embapea. 

Zamislite taj super-tim u sezoni 2025-26...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke