Priroda se obnavlja - Levandovski želi da ode iz Bajerna, zamenu svi znamo!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 15.03.2022.
23:21
Izvor: Sportske.net

Posle 2014, presvlačenje?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbaler minhenskog Bajerna Robert Levandovski želi da napusti taj klub na leto kao slobodan igrač, rekao je Jan Age Fjortoft na nemačkom "Skaju".

Nešto što se "šuška" od početka sezone počinje da poprima svoju vidljivu formu, barem u medijima. "Bild" je nedavno pisao da Mančester junajted vrši monitoring nad Levinim slučajem u vezi sa novim ugovorom sa Bajernom, a u utorak je, gostujući na "Skaju" Jan Age Fjortoft koji poseduje odličnu vezu u nemačkom fudbalu, rekao je da zna da će Levandovski napustiti Minhen.

Norvežanin je usput rekao da će Bajern iz tog razloga "napasti" njegovog sunarodnika Erlinga Halanda. Napadač Borusije Dortmund je na meti brojnih klubova: Mančester sitija, Barselone, Real Madrida, Pari Sen Žermena... Ipak, poslednjih godina, čest je slučaj da Bajern "pazari" upravo u Borusiji. Uostalom, Levandovskog su doveli iz redova "milionera", a u prošlosti su to činili sa Mariom Geceom, Matsom Humelsom i mnogim drugim igračima.

Halandova cena neće biti astronomska i 75 miliona evra za investiciju za koju znaju da će im se isplatiti u svakom pogledu, Bajernu neće predstavljati prepreku iako ovaj klub posluje po sistemu "potrošim koliko zaradim". Međutim, prema Fjortoftovim informacijama, nemački velikan je autsajder u bici za njega.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke