Problemi za Kontea, Junajted primoran da zadrži Sančeza!?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 26.08.2019.
19:44
Izvor: Sportske.net

Naredni sati će dati bolji uvid u stanje igrača Junajteda.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Antonio Konte je na pragu dovođenja svoje nekadašnje želje dok je vodio Juventus, ali razvoj događaja tokom vikenda na "Old Trafordu" bi mogao da mu sruši planove.

Iako je posao delovao kao maltene završen, "neroazuri" su napravili dogovor sa Junajtedom gde bi imali i obavezu za otkup Sančeza po kraju sezone, povreda Marsijala bi mogla sve da stavi na čekanje a možda i stopira posao.

Junajted je izgubio na svom terenu od Kristal Palasa sa 1:2, ono što pored serije promašenih penala brine Solskjera jeste i povreda ponajboljeg igrača na početku sezone Antoni Marsijala.

Mancester junajted Rasford Lingard Marsijal

Francuz je zaradio povredu butine, što se videlo pri kraju meča.

Ofanzivac je navodno prošao sve testove jutros, u toku dana se čekaju rezultati pregleda gde ćemo videti intezitet povrede bivšeg igrača Monaka.

Ako povreda bude teže prirode i zahteva dužu pauzu, engleski mediji nagoveštavaju da će Solskjer biti primoran da vrati Aleksisa u prvi tim što bi za posledicu ostavilo Inter praznih ruku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 27.08.2019
06:25

Inter mora riješiti problem sa Ikardijem jer bi to bio odličan napad Martinez, Lukaku, Ikardi.

avatar
Nenadd
Monday, 26.08.2019
21:55

Potvrdjuje se ono sto pricam vec dve godine a to je da Lingard i Rasford nemaju pojma, konkretno, Rasford je u rangu Staridza, a Lingard u rangu Lalane

avatar
mrancic
Tuesday, 27.08.2019
20:31

Isključio sam se zbog minusa koje sam dobio zbog istog mišljenja o Rašfordu.Da li smo mi tolike neznalice ili da li su iz uprave imalo normalni kad su mu dali bogat ugovor.Posle odbrane,u startnoj postavi od 6 igrača treba da ostane Marsijal i u rosteru Džejms i Mek Tomini.Sa parama od Pogbe i De Hee ( 200 mil) mogli su da kupe Fernandeša,Musu Dembelea i Eriksena.Romero glat može da menja De Heu.Čovek je u krizi već skoro 2 godine a i hoće da ide.