Procurelo, zbog njega je Tuhel spreman da žrtvuje čak i Kimiha?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 18.07.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Nemac želi bombastičnu "šesticu" ovog leta.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Bajern Minhen i dalje pokušava da se pojača i napadne Ligu šampiona naredne sezone. 

Danas su nemački mediji plasirali ekskluzivu da je, uz Leona Gorecku, na prodaju u slučaju prave ponude i - Džošua Kimih.

Nekoliko sati kasnije, oglasili su se i pouzdani izvori koji tvrde da je Bajern ozbiljno zagrizao za vezistu Real Madrida - Oreljana Čuamenija!

Francuz je dobro otvorio prošlu sezonu, po dolasku iz Monaka, za astronomskih 80 miliona evra, ali je značajno pao u formi posle Mundijala u Kataru, pa je neretko bio i na klupi.

Karlo Anćeloti navodno više veruje u Eduarda Kamavingu, ali Florentino Perez ne želi da proda Čuamenija, međutim, ponuda Bajerna bi mogla da ga natera da se predomisli.

Situaciju prati navodno i Liverpul, pošto nije tajna da je Jirgen Klop i prošlog leta pokušavao da ga ubedi da izabere "Enfild", ali je Čuameni otišao u Real. 

Tuhel veruje da mu je novi zadnji vezni neophodan i tu želi baš bombastično pojačanje, što nisu ni Edson Alvarez iz Ajaksa i Frank Kesi iz Barse koji su se povremeno pominjali. 

Tuhel nije uspeo da ubedi Deklana Rajsa da izabere Minhen, ostao je u Londonu, ali u Arsenalu, ali Nemac ne odustaje i sada gleda ka Čuameniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke