Prodaja, pa Vilijan!

Autor: Stefan Matić
sreda 05.08.2020.
12:12
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" rade pametan posao.

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Pregovori Arsenala i Vilijana imaju svaku priliku da se završe uspešno.

Edu i čelnici kluba sa "Emirajtsa" nude trogodišnji ugovor Brazilcu, dok Čelsi nude godinu dana manje svom krilnom igraču. Engleski mediji smatraju da su "tobdžije" blizu realizacije, ali prvo se moraju 'otarasiti' još jednog velikog ugovora.

Namera kluba iz Londona jeste da reše pitanje Henrika Mktarijana.

Ofanzivac je na pozajmicu u Romi gde se odlično snašao, na 22 utakmice u Seriji A ima učinak od devet golova i pet asistencija. Jermenin će ostati do kraja avgusta u Rimu kako bi pomogao "vučici" u Ligi Evrope.

On ima još godinu dana ugovora sa Arsenalom, zarađuje neverovatnih 180 hiljada funti na nedeljenom nivou, jasno da "tobdžije" žele da se reše ovog mesečnog izdatka.

Roma je zainteresovana da otkupi Mktarijana, ali je jasno da mu ne može ponuditi toliku plati. Sada je sve na njemu, to jest da li želi nastavak epizode u Rimu ili će se odlučiti za povratak u London i verovatno biti skrajnut u stranu do isteka ugovora.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MixEr
Wednesday, 05.08.2020
13:42

Ako Arsenal bude pametno radio ovaj prelazni rok može se stvoriti pristojna ekipa. Što se tiče golmanske ekipe ona je formitana. U odbrani za neke pristojen cifre treba se rešiti Sokratisa, Mustafija, Holdinga, Kolašinca a ako dođe baš dobra ponuda i Beljerina. Prva četvorica realno mogu otići za 35-45 miliona, Beljerin sam za nekih 30-35 miliona. U sredini trebaju da probaju da prodajo Džake, prečesto ima katastrofalne greške i mogu ga utopiti za nekih 25-30 miliona. Na moju žalost jer mislim da može postati brutalan igrač, Genduzi ide verovatno 30-35miliona. Ja bih iskreno za nekih 15-20 miliona prodao i Maitlanda. Jeste univerzalac ali sad je prilika da se za njega uzme neka pristojna cifra. Što se tiče napada i ako mislim da Lakazet nije dovoljno cenjen,vreme je za njegovu prodaju. Imaju dva mlada ekstra igrača u napadu i on bi samo gušio njihov razvoj zauzimanjem minuta...Nekih 40 miliona je sasvim realno. Treba produžiti ugovor Obamejangu. To je u najgorem slučaju negde oko 145 miliona i ako ode negde Mktarijan za nekih 5-10 miliona plus onih 50 miliona koji se spominju za transfer budžet. Znaci negde oko 200 miliona za dovođenje jednog ozbiljnog CD, DM i jednog centralnog veznog što je sa tim parama sasvim moguće. Uz malo sreće na transfer pijaci sa takvom korekcijom ekipe Arsenal sa Artetom može da postane odlična ekipa, koja će biti konkurentna za mesto koje vodi u LŠ sa ogromnim potencijalijalom za budućnost

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 05.08.2020
12:43

Niste u toku..dogovoreno je da ostaje u Romi još godinu, pa posle kao slobodan igrač prelazi u Romu

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 05.08.2020
12:33

I ovaj Miki propade, dosao je u MU kao najbolji igrac lige te sezone pa onda u Arsenal kao kusur a oni se ni tamo nije snasao