Prodali Marina Zvezdi i doveli jednog od najboljih afričkih igrača svih vremena!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.09.2018.
18:29
Izvor: Sportske.net

Kakav dan za grčki Olimpijakos.

twitter.com/olympiacos_org
twitter.com/olympiacos_org

Povezane vesti

Marko Marin je poslednjeg dana prelaznog roka napustio redove Olimpijakosa i pojačao Crvenu zvezdu.

Nemački internacionalac je danas i stigao u Beograd, susreo se i sa trenerom "crveno-belih" Vladanom Milojevićem, više o svemu tome u nastavku.



Nakon prodaje Marina, Olimpijakos je angažovao veliko pojačanje.

Naime, danas je u Atinu stigao bivši vezista ovog kluba, ali i nekadašnji fudbaler Barselone i Mančester sitija Jaja Ture!

Ture je već nosio dres Olimpijakosa u sezoni 2005/06, osvojio je i duplu krunu u Pireju, a zbog sjajnih partija je privukao pažnju velikog broja klubova, na kraju ga je kupio Monako.

Ipak, zbog određenih problema sa trenerom nakon godinu dana već napušte "Kneževe" i za 10 miliona evra 2007. godine pojačava Barselonu.

Nakon tri sezone, dve titule u Primeri, jednog trofeja u Kupu kralja i svojene Lige šampiona, kao i Svetskog klupskog prvenstva, Superkupa Evrope i Superkupa Španije, preselio se u Mančester siti, gde je postao istinska legenda kluba.

Osvojio je tri Premijer lige, FA kup, dva Liga kupa i jedan Komjuniti Šild, a od individualnih nagrada se može pohvaliti da je u četiri navrata bio najbolji afrički fudbaler (2011, 2012, 2013, 2014).

Nema sumnje da će i u svojih 35 godina predstavljati veliko pojačanje za ekipu iz Pireja.

Do kraja dana ga očekuje doček navijača na trgu "Aleksandras", a potom će posmatrati utakmicu svojih novih saigrača protiv Janine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke