Promašaj Bajerna, teret Juventusa - mučno leto pred Kostom

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 18.02.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Cena Brazilca opala skoro šest puta u odnosu na leto 2018.

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa na pozajmici u minhenskom Bajernu Daglas Kosta vratiće se u Torino na kraju sezone, pošto se njegov dolazak na pozajmicu na Alijanc arenu ispostavio ka promašaj, prenosi Tutosport.

Gotovo da nije postojao racionalan razlog sportskog sektora evropskog i svetskog šampiona da posle jedne od najboljih sezona u istoriji kluba vrati brazilskog fudbalera.

Kako je sezona odmicala to je i nailazilo na potvrdu opovrgavši i najžešće optimiste u Minhenu da će nekadašnji fudbaler Šahtjora uspeti da dostigne makar nivo iz prvog mandata u klubu.

Posle 20 utakmica u kojima se samo jednom upisao u strelce, Bajern će Kostu defitivno vratiti u Torino na kraju sezone.

Ugovor sa Juventusom povremenom reprezentativcu Brazilca ističe na leto 2022. godine i u redovima italijanskog šampiona nemaju nameru da ga zadržavaju za narednu sezonu.

Problem je što se za fudbalera čije sa cena skoro šestostruko umanjila od leta 2018. godine interesuje samo Lids.

Juventus bi da zaradi na njemu budući da je reč o igraču koji je u najboljim fudbalskim godinama (na jesen puni tek 31.) i ne bi ga pustili za manje od 25 do 30 miliona evra, bilo u vidu nove pozajmice ili transfera.

Letos je pre povratka u Minhen bio blizu Vulverhemptona i pitanje je da li je pogrešio što se nije oprobao u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke