Promena kursa, La Masija "kvari" Barsin januar?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.12.2020.
21:54
Izvor: Sportske.net

Ronald Kuman dao "amin".

Twitter/FC Barcelona
Twitter/FC Barcelona

Povezane vesti

Barselona možda neće ni pokušati da dovede Erika Garsiju ove zime, a razlog je - sjajni Oskar Mingeza.

Mladi štoper je dobio šansu da debituje prošle nedelje u Kijevu, posle povrede Đerara Pikea, i u potpunosti opravdao poverenje Ronalda Kumana.

Mingeza je odigrao tri utakmice po 90 minuta, protiv Dinama, Osasune i Ferencvaroša sa njim u odbrani, Barsa je delovala zaista impresivno. Istina, rivali nisu bili toliko jaki, ali umela je Barsa pre da primi gol od svakoga, a sada nije nijedan za 270 minuta sa Mingezom.

Kuman mu je obećao da će imati važnu ulogu ove sezone, a kako su se oporavili i Ronald Arauho i Samjuel Umtiti, Barsa možda sačeka leto da dovede Erika Garsiju bez obeštećenja.

Podsetimo, Garsija se odavno dogovorio sa Barsom, trebalo je da dođe letos, ali Katalonci nisu imali novca. Bilo je reči da će Barsa ponovo pokušati na zimu, ali se sada pojavio Mingeza i sve "pokvario"...

Inače, Mingeza i Arauho imaju po 21 godinu, Garsija 19, tako da je pred Barsinom odbranom ipak svetla budućnost...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Saturday, 05.12.2020
09:26

Tacno je da nije mjerilo , da se kvalitet stopera ogleda u tome kako ce odigrati protiv Ferencvarosa ili Osasune , ali je dobar pokazatelj o kakvom se igracu radi ... Takodje nije mjerilo ako odigra protiv Reala top , a kiksne protiv Kadiza ... svejedno , ovaj decko mi se opasno svidja , ako bude imao priliku , evo dobrog igraca iz nase skole fudbala , napokon ... napomenuo bi da Trinkao , Puig i Pedri mogu da igraju ligaske i kup utakmice u rotaciji , a da Barsa pobjedjuje, to je vazno za Barsu sad , dok se ne rijesi uprava i postave se stvari na svoje mjesto ... spancima treba publika i eto finansijaa ...

avatar
BlueBoy84
Friday, 04.12.2020
10:29

Garsija nije barselonin, takp da nije njena budućnost. Tako da

avatar
damjan89
Friday, 04.12.2020
00:45

Moze da saceka, ali leto 2022. godine posto ima ugovor sa Sitijem na jos 2 sezone...