Prometno u Banjaluci, bivši Partizanovci dolaze i odlaze!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.01.2022.
12:10
Izvor: Sportske.net

Dosta aktivnosti u Borcu tokom aktuelnog prelaznog roka.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Banjalučki Borac će u drugi deo sezone ući sa značajno izmenjenim sastavom, a nekoliko bivših fudbalera Partizana u u prvom planu i kada su u pitanju odlasci, ali i n ovi transferi.

Najnovija informacija koja je zvanično potvrđena iz Borca je rastanak sa iskusnim štoperom Markom Jovanovićem sa kojim je posle dve i po godine uspešne saradnje sporazumno raskinut ugovor.

''Marko je za svog mandata na Gradskom stadionu u Banjaluci ostavio dubok trag, a svojom borbenom i požrtvovanom igrom pomogao je našem klubu da se vrati na evropsku scenu i osvoji šampionsku titulu.

U crveno plavom dresu odigrao je 59 utakmica i postigao je tri gola.

Marko, hvala ti na svemu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!'', poručuju Banjalučani na klupskom Instagram nalogu.

Dva dana ranije, još jedan od igrača zaslužnih za osvajanje titule prvaka BiH i još jedan bivši fudbaler Partizana, vezista Goran Zakarić okončao je saradnju sa Borcem posle dve godine boravka u ovom klubu.

Otišao je i iskusni ofanzivni vezista Stojan Vranješ, ali opet će Borac imati u svom timu nekoga od bivših Partizanovih fudbalera. U pitanju je desni bek Luka Cucin koji se nedavno rastao sa Vojvodinom i koji je sa Banjalučanima potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju nastavka saradnje. Takođe, Borac je juče predstavio i povratnika iz mostarskog Veleža Obrena Cvijanovića.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke