Prometno u Madridu - defanzivac stigao, drugi sve bliži odlasku

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 20.07.2021.
19:10
Izvor: Sportske.net

Varan na korak od Junajteda.

EPA-EFE/JAVIER CEBOLLADA
EPA-EFE/JAVIER CEBOLLADA

Povezane vesti

Pitanje je trenutka kada će fudbaler Real Madrida Rafael Varan preći u Mančester junajted, a sudeći prema današnjim informacijama posao nikad nije bio bliži pošto je razlika u ponudi i tražnji "svega" pet miliona evra.

Junajted je kraljevskom klubu ponudio 45 miliona evra, dok Real za Francuza traži najmanje 50 miliona, čime su se dva velikana približila zoni gde je kompromis sasvim moguć.

Varan će se za tri dana pridružiti saigračima na pripremama za novu sezonu nakon odmora koji je dobio posle neslavnog učešča na Evropskom prvenstvu.

Ugovor sa Realom ističe mu narednog leta, španski klub je voljan da mu ga produži, ali je Varana izrazio nameru da se oproba u najjačoj ligi na svetu uz srdačan i prijateljski rastanak dve strane.

Sve bliži smo završnom činu jedne od uzbudljivijih saga ovog leta, a eventualni odlazak Varana anuliran je dolaskom Davida Alabe.


Alaba, koji može da igra i levog spoljenjeg, ali i u centralnom delu defanzive, stigao je u Madrid gde će u sredu obaviti lekarske preglede i potpisati za kraljevski klub.

Podsetimo, reprezentativac Austrije je na kraju sezone rešio da posle 10 uspešnih sezona napusti veliki Bajern iz Minhena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 23.07.2021
13:18

50 милиона вадите из џепа и завршавајте већ једном причу око дефанзивца, да не бисмо у супротном остали без истог па онда опет мучење целе сезоне.