Propala još dva posla u "pet do 12", za Barselonu je prelazni rok završen!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 29.08.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Šok ili ne?

EPA-EFE/Alejandro García
EPA-EFE/Alejandro García

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona gotovo sigurno više neće uspeti nikog da dovede u ovom prelaznom roku. 

Verovalo se da će klub konačno uspeti da pronađe rešenje za finanskijski fer-plej, ali to nije bio slučaj.

Renomirani izvori danas podsećaju da ugovor sa kompanijom "Najki" neće biti potpisan još nekoliko nedelja, a to je bio ključni potez da se Barsa vrati u normalu i može da posluje 1:1. 

Barsa čak nije u mogućnosti bila ni da dobije garancije da će uspeti da registruje Stefana Bajčetića kao pozajmljenog igrača iz Liverpula, što je bio poslednji znak da u ovom roku više neće biti pojačanja.

Barsa nije bila u mogućnosti da pregovara sa Bajer Leverkuzenom pošto je Hansi Flik usled povreda Ronalda Arauha i Andreasa Kristensena želeo da dođe Džonatan Ta. 

Toni Huanmarti je danas oko podneva, 36 sati pre kraja roka samo napomenuo da je u slučaju čuda, mogao da potpiše Adrijen Rabio koji je slobodan na tržištu i nije dočekao nijednu ponudu iz Premijer lige koja je bila njegov prioritet. 

O zvučnim pojačanjima kao što su Rafael Leao i Niko Vilijams je bilo suludo i razmišljati, možda eventualno narednog leta. 

Katalonci prelazni rok završavaju jedinom velikom kupovinom, a to je Dani Olmo, dok su se sa pozajmica vratili Erik Garsija i Ansu Fati i oni će dobiti šansu ove sezone, dok je za tri miliona potpisao i mladi napadač iz Đirone, Pau Viktor. 

Kada se podvuče crta, ovo je jedan od najmršavijih prelaznih rokova u Barseloni i niko više ne može da poveruje u reči da će "naredno leto biti konačno naše". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke