Proradila holandska konekcija, Ten Hag izabrao napadača od 40.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.07.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Holandije ima sjajnu sezonu za sobom...

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Džošua Zirkze (23) nije dobio pravu priliku u Bajernu iz Minhena, ali je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za plasman Bolonje u Ligu šampiona, što mu je umnogome i podiglo cenu.

Reprezentativac Holandije nalazi se na radaru brojnih evropskih klubova, a prvi koji bi mogao da reaguje jeste Mančester junajted, prenosi Korijere di Bolonja.

Isti izvor navodi da Junajted želi da aktivira otkupnu klauzulu u oznisu od 40.000.000 evra za napadača koji je prošle sezone postigao 11 golova i na to dodao sedam asistencija na 36 nastupa "rosoblu".

Sa Zirkzeom je navodno već razgovarao Erik ten Hag koji izuzetno ceni kvalitete svog sunarodnika, ali trka za njegov potpis neće biti nimalo laka uzevši u obizr veliko interesovanje Arsenala i Milana.

Navodi se i da je Zirkze bio zbunjen zbog poziva "crvenih đavola" koji u svojim redovima imaju talentovanog Rasmusa Hojlujda, prošlog leta plaćenog čak 74.000.000 evra.

Prioriteti Junajteda u aktuelnom prelaznom roku biće defanzivac i napadač, a Zirkze bi u slučaju dolaska bio prvo pojačanje otkako je INEOS grupacija pod vođstvom Džima Retklifa preuzela velikana iz Mančestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke