Prst sudbine, Jović u crno-belom, videćemo senzacionalan rasplet?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
10:44
Izvor: Sportske.net

Hoće li se otvoriti vrata raja?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Juventus čeka, ne samo odluku Ronalda, ona je poznata, želi da ode u Mančester Siti. Kako smo pisali u ovom trenutku "Građani" ne žele da menjaju Žuana Žesusa za Ronalda, a Juve neće besplatno pustiti Kristijana Ronalda.

Ali, Mendeš je u Torinu, pokušava da izdejstvuje dogovor, no, mnogi se pitaju, da, ako na kraju Pep plati obeštećenje od 30 miliona evra, šta Juve može da uradi u poslednjih par dana prelaznog roka. Oni su doveli Kaja Žorgea, on bi bio dubler za Moratu, mada u ovom trenutku se čini da je premlad za tu odgovornost i Alegri će tražiti da se dovede špic.

Danas "Gazeta delo Sport" tvrdi da su tri igrača na listi, jedan je Ikardi, koji je povređen, a i u Juventusu nisu baš sigurni koliko bi se uklopio, ako dođe na pozajmicu, plus zarađuje 10 miliona po godini Drugi je bivši napadač Kean, koji nema mesta u Evertonu, bio je u PSŽ koji nije otkupio njegov ugovor. Rajola je pokušavao da odradi dvogodišnju pozajmicu iz "Karamela" u Juventus, ali Englezi žele obavezan otkup. Kean je dete Juventusa, želeo je da igra i otišao u PL, ali se nije snašao.

Treća i najjeftinija varijanta je Luka Jović. Srbin bi došao kao pozajmljen igrač, Juve bi platio pozajmicu Realu, ali bi sa druge strane dobio pravo na otkup. Jović bi stigao na godinu ili čak dve, no na Apeninima su skeptični da on može da bude rešenje. Ali, sa druge strane, mnogi upozoravaju da se isto mislilo kada je Morata došao, pa je on eksplodirao i vratio se u Real, igrao za Čelsi i Atletiko i sada je ponovo u Juventusu.

Odlučiće Alegri, ali Juventus mora da prvo sačeka rasplet oko Ronalda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke