Prva pomoć za Junajted, vraća se "apače" miljenik plavog dela Mančestera?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.01.2020.
20:08
Izvor: Sportske.net

Kakav bi ovo transfer bio.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Solskjer i Mančester junajted iz dana u dan postavljaju nove rekorde, ali na nesreću svojih fanova u pitanju su oni negativni. Nova sramota na "Old Trafordu" je došla u vidu pobede Barnlija rezultatom 0:2, ali deluje, makar za sada, da gotovo ništa ne može "izbaciti" norveškog stručnjaka sa "Teatra snova".

Višemesečna trka za Brunom Fernandešom je propala, Portugalac se džabe u suzama opraštao, i to u par navrata, kada će izvesno završiti sezonu u Lisabonu a onda tražiti novi dom.

Junajted kuburi sa napadačima, Rašford je u autu dva meseca, engleski mediji prenose da su uspostavljeni sa prekaljenim Karlosom Tevezom!

Tevez

"Apače" je pri kraju svog trećeg mandata u Boki Juniors, ugovor mu ističe kroz šest meseci što znači da bi bio jeftino a ipak kvalitetno rešenje. Tevez je osvajao titule sa oba Mančestera, činio je neverovatan trio sa Ronaldom i Runijem u zlatno Fergijevo doba.

Ser Aleks nije hteo da ga proda te 2009. godine, Tevez nije želeo da ostane na "Old Traforud" te je pojačao Siti sa kojim je kasnije osvojio Premijer ligu. Osvajao je titule i sa Juventusom, oprobao se u Kini a onda se vratio kući.

Videćemo da li je na tapetu i povratak drugoj kući - u Mančester!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 24.01.2020
12:19

Да су били паметни, купили би га још онда док је био на позајмици из Вест Хема. А не сад кад има стотину љета.

avatar
johnnyDepp
Thursday, 23.01.2020
22:52

hahahahhahahahhahhahahhahah.... ljudi ja navijam za ovaj klub oko 15 godina, mozda i malo jace.... al ovo sta se desava ovo je DNO DNA!!! Cuj Teveza....

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 23.01.2020
22:31

Hahaahha.... propast, strasno. Ovaj klub treba zatvoriti. To jest trebali bi svi poceti navijati za FC United of Manchester, da se vratimo korenima.

avatar
mrancic
Thursday, 23.01.2020
21:31

😀😀😀😀😀😀😀😀
Čujemo se 1. februara.

avatar
sasha mufc
Thursday, 23.01.2020
21:24

Tevez je placenik, nista mu nije sveto... palili su nu dresove i navijaci sitija!