Prve vesti iz Pariza : "Nećemo zadržavati Mbapea, ali ovo je nepoštovanje"

Autor: Sportske Net
sreda 25.08.2021.
15:22
Izvor: Sportske.net

Oglasio se Leonardo.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Juče je kao bomba eksplodirala ponuda Real Madrida od 160 miliona za dolazak Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena. 

O ovom trasferuj bruji Evropa već mesecima unazad i svima je jasno da je jedina stanica za Fracuza, Madrid. Međutim, do juče nije bilo zvanične ponude. Sada, kada je poslata Pariz je navodno odbio, ali nije rešen da zadrži fudbalera, već čeka da Florentino Perez još malo odreši džep. 

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo, rekao je da neće zadržavati Francuza u klubu protiv njegove volje, ali da Real iskazuje nepoštovanje prema klubu svojom kasnom ponudom. 

"Mbapee želi da se pridruži Real Madridu i nećemo ga zadržavati. Rekli smo 'ne' prvoj ponudi Madrida. Nećemo nikoga držati protiv njegove volje. Mi smo dali dve velike ponude Mbapeu. Želimo da mu dokažemo da je on centar projekta, ali ne i iznad projekta. Ovog leta smo ostvarili san i nikome nećemo dozvoliti da ga uništi", kazao je on, pa dodao:

"Strategija Real Madrida je očigledna. Dajući ponudu sedam dana pre kraja roka kako bi dokazali Kilijanu da ga žele, onda ga nabavite sledeće godine besplatno. To je nepoštovanje, to rade dve godine", kazao je on.

Na pitanje da li će pono razgovarati sa Madriđanima, odgovorio je odrično. 

"Kraj pijace je 31. avgusta. Naša strategija je bila jasna, zadržati igrača i obnoviti saradnja, ali ako želi da ode nećemo ga zadržavati. Međutim, nećemo ni da ga pustimo za manje novca nego što smo bili spremni da damo", jasan je Leonardo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke