Prvo napad na trofej Lige šampiona, a onda na Blekija!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 10.05.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo leto pred srpskim štoperom.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i fudbaler Fiorentine Nikola Milenković biče jedan od najtraženijih igrača "viole" predstojećeg leta.

Zajedno sa zemljakom Dušanom Vlahovićem, van Firence bi mogao da krene i Milenković. Spominjao se zimus Atletiko Madrid, a onda se lupa pomerila ka severu, odnosno Ostrvu. Mančester junajted, Mančester siti, Liverpul i Čelsi prate igre Partizanovog đaka.

Svakako da mu u prilog ne idu rezultati koje njegova ekipa ostvaruje ove sezone, ali nema sumnje da je Milenković jedan od najtalentovanijih mladih štopera današnjice i da bi u konkurentnijem klubu mogao dodatno da napreduje i pokaže raskoš koji poseduje.

Prema pisanju Sport vitnesa, Čelsi je u najboljoj poziciji za dovođenje Milenkovića, a najvažniju ulogu u čitavoj priči trebalo bi da ima njegov agent Fali Ramadani koji je u odličnim odnosima sa upravom "plavaca". 

Popularni "Bleki" se ceni na između 30 i 40 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja problem Romanu Abramoviču, kojeg je Tomas Tuhel uverio da je pravi čovek za uspehe kluba i spreman je da mu dodeli sredstva za predstojeći prelazni rok.

Takođe, novac za Milenkovića bi mogao da stigne od Fikaja Tomorija, ukoliko bude odlučeno da će mladi defanzivac biti prodat Milanu. Čini se da su "rosoneri" zadovoljni igrama Tomorija koji je na pozajmici iz Londona, a upravo je juče zaključao odbranu Milana protiv Juventusa i pritom dao gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke