PSŽ - Bačena dimna zavesa, 150 miliona za novog napadača! Mbape i dalje u magli?

Autor: Boris Jovanović
subota 28.08.2021.
08:08
Izvor: Sportske.net

Čekamo rasplet...

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je u Mančester Junajtedu, ali to je tek početak.

Čeka nas saga oko Mbapea, navodno je PSŽ odbio i treću ponudu od 170 miliona evra. Ipak, Parižani nemaju mnogo izbora, nikome nije jasno gde je granica kada će popustiti, jer sledećeg leta napadač odlazi bez obeštećenja.

Reći će neko da je to kap u moru novca za vlqsnike iz Katara, ali svejedno, od naredne sezone neka varijanta FFP će, posle epidemije biti ponovo na snazi, neće biti lako naći napadača bez ogromnog novca. 

Tačno je i to da deo novca oko 35 miliona evra ide Monaku, pa mnogi smatraju da Leonardo želi da izvuče i poslednji novac Madriđanima, odnosno da suma bude oko 200 miliona. Madriđani su i dalje pozitivni kada je ishod u pitanju, veruju da će čitav posao biti završen za vikend.

Šta će uraditi PSŽ?

Oni traže iza kulisa zamenu, pričalo se o Ričarlisonu, ali francuski mediji tvrde da je to dimna zavesa, da Rajola radi na dolasku Halanda. Naime, PSŽ želi garancije da će moći da kupi Norvežanina za 150 miliona evra, ako proda svoju zvezdu. To bi po mnogima s obzirom na Halandove godine bilo najlogičnije rešenje, oni su spremni da ponude ogromnu platu sjajnom napadaču, veliku proviziju Rajoli, ako ubedi svog pulena da se preseli u Pariz.

Samo, do kraja prelaznog roka je 72 časa, da li je moguće za tako kratko vreme realizovati ovih par transfera koji su među 10 u istoriji?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke