PSŽ blizu novog velikog pojačanja, slede dve bombe i sjajna vest za Kilijana Mbapea!

Autor: Boris Jovanović
utorak 22.06.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

Parižani prave "drim-tim"!

EPA-EFE/David Ramos / POOL
EPA-EFE/David Ramos / POOL

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je završio poslove oko Vajnalduma i Donarume, a izgleda da su blizu Hakimija. Čelsijeva ponuda za Marokanca je odbijena jer Italijane zanima novac, a ne kusur u igračima poput Alonsa ili Emersona Palmijerija. PSŽ je stigao do 75 miliona evra, Inter traži 80, izgleda da više ništa ne može da spreči dogovor.

I to nije sve, što se Leonarda tiče, Ramos ili Varan, jedan od dvojice štopera Reala sigurno će stići u klub, a bomba bi mogao da bude Ronaldo, no o tome će se odlučivati posle EP.

Ono što je ipak najbolja vest je da klub veruje da će ovim pojačanjima ubediti Mbapea da ostane.

Pariski mediji tvrde da niko neće platiti 180 miliona za Francuza kome ističe ugovor, ali da bi on mogao da produži obavezu na dve ili tri sezone, sa klauzulom, i da dobije oko ogroman novac za novi ugovor.

On je isticao takmičarske ambicije, sa četiri ili pet nova igrača, možda i Ronaldom koji bi bio šlag na tortu Parižani bi oformili drim tim. Još bolje, oni bi imali dvadesetak igrača podjednake klase, tačnije konkurenciju na svakom mestu što bi itekako pomoglo, Poketinov cilj je Liga šampiona, ali mora da vrati titulu u prvenstvu.

Videćemo kako će se završiti letnja saga, ali s obzirom na razvoj situacije Mbape je bliži ostanku u Parizu nego Real Madridu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke