PSŽ gubi trku sa vremenom, fatalan scenario u najavi

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.06.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Nimalo prijatno.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Francuski vicešampion Pariz Sen Žermen očajnički pokušava da reši pitanje desnog beka za narednu sezonu pošto je i dalje u magli mogućnost da angažuju Akrafa Hakimija iz Intera.

Hakimi je bio velika želja skupocenog tima sa "Parka prinčeva". U međuvremenu se i Čelsi uključio u trku, a uprkos nezavidnoj finansijskoj situaciji Intera, Marokanac je sve dalje od "grada svetlosti".

Tokom vikenda se spominjao dogovor sa povratkom Serža Orijea iz Totenhema, ali sada je u fokusu mogućnost da se u klubu zadrži Aleksandro Florenci, kojem danas ističe opcija da ostane u PSŽ-u nakon isteka pozajmice iz Rome.

Florenci je trenutno sa reprezentacijom Italije na Evropskom prvenstvu, gde će zbog povrede propustiti duel 2. kola protiv Švajcarske.

Potencijalni problem za PSŽ mogla bi da bude žestoka konkurencija za potpis italijanskog desnog beka, pošto je i Juventus zaiteresovan da ga dovede u svoje redove.

U trku se uključio i Inter, koji izvesno ostaje bez Hakimija, a najgori scenario bi bio da Marokanac ode u Čelsi, a Florenci se vrati u Italiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke