PSŽ i Barsa imaju isti mamac za Mesija!

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.01.2021.
15:15
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo rešenje?

EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ
EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ

Povezane vesti

Leo Mesi još uvek nije doneo odluku o nastavku karijere, a u Barseloni se nadaju da će na kraju ipak ostati na Kamp Nou.

Jedan od razloga za njegov potencijalni ostanak je i sportski projekat nove uprave, koja stiže do kraja meseca, ako izbori ne budu odloženi.

Ipak, načelno postoji ideja da Barselona juri besplatne igrače, koji imaju iskustvo i da ih spoje sa talasom mladih kao što su Pedri, De Jong, Dest, Erik Garsija... i rešenje je - Kun Aguero!

Barsa vapi za novim napadačem koji garantuje golove, prva meta će verovatno biti Erling Haland, ali će on biti papren.

Aguero je godinu dana mlađi od Mesija, pred njim je sigurno još dve godine kvalitetnog fudbala, a uz to je i kum kapitena Barselone. Tačnije, Mesi je krstio Kunovog sina Bendžamina, kome je i deda legendarni Dijego Armando Maradona.

Međutim, postoji još jedan "mali" problem, a to je PSŽ. Maurisio Poketino je označio Aguera kao prvu metu za letnji prelazni rok i želi da ga upari sa Mesijem i Nejmarom na Parku prinčeva. O tome smo već pisali, PSŽ će teško zadržati Kilijana Mbapea, koji već gleda ka Madridu i odbija da produži ugovor koji mu ističe 2022. godine.

Utisak je da će Mesija dobiti onaj tim koji dovede Aguera, jer je Leo ove sezone shvatio koliko mu je neophodan pravi napadač koji otvara prostor ispred i pravi razliku i golovima i svojim kretanjem, što nemaju ni Grizman ni Brajtvajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke