PSŽ ima novog protivnika, "Svrake" nanele prvi udarac!

Autor: Stefan Matić
sreda 01.06.2022.
22:17
Izvor: Sportske.net

Prvak Francuske više nije najdominantniji na tržištu.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Klub iz Pariza je uspeo u nameri da zadrži svoju prvu zvezdu tima - Kilijan Mbape će i u narednom periodu nositi boje Parižana, ali njegov novi ugovor bi mogao da "košta" njegov klub. 

Francuski mediji pišu kako su se Parižani povukli iz trke za talentovanim Hugom Ekitikeom. Najubojitiji tinejdžer u ligama petice naginje ka Ostrvu, iako je tokom januara bio i meta Borusije Dortmund.

Mladi napadač Remsa je imao odličnu sezonu, saigrač našeg Predraga Rajkovića je zabeležio 10 golova i 4 asistencija na 24 meča francuske lige. 

Treba uzeti u obzir da tinejdžer nije bio uvek u startnih 11. Izdanak akademije Remsa je i tokom januara bio na pragu prelaska u PL, "svrake" su bile zainteresovane, ali je odabrao da završi sezonu u matičnom klubu. 

Ipak Njukasl je bio uporan, Romano, ali i francuski novinari pišu kako je Rems prihvatio ponudu od 30 miliona evra plus dodatnih pet miliona kroz bonuse a igraču sledi petogodišnji ugovor.

Saudijci su već krenuli u trošenje novca kako bi vratili Njukasl na staze uspeha, pominje se kako je sledeći na "meti" Zinčenko. Deluje da imamo novog "trožadžiju" u Evropi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke