PSŽ može da bude jači bez Mbapea? Dva Rajolina agenta + nova južnoamerička veza!

Autor: Milovan Longinov
sreda 09.02.2022.
10:31
Izvor: Sportske.net

Parižani imaju plan i bez Kilijana Mbapea.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će verovatno obeležiti i letnji prelazni rok 2022. godine.

Letos su Parižani prešli igricu, doveli su nerealan kvartet besplatnih igrača - Lionela Mesija, Serhija Ramosa, Đanluiđiju Donarumu i Žoržinja Vajnalduma, kupili Ašrafa Hakimija i doveli Mendeša na pozajmicu. 

Delovalo je da PSŽ ne može da bude jači, ali na terenu to i ne izgleda kao na papiru. Doduše, Nejmar je odavno van terena, vratiće se sad posle dva i po meseca, u ključnom periodu sezone.

Ipak, tu je već i plan za narednu sezonu, nakon što Kilijan Mbape napusti PSŽ. Takođe, izvesno je da Di Marija neće dobiti novi ugovor i da će biti slobodan od 1. jula.

PSŽ ipak kreće u ofanzivu, a trio koji je nanišanio Leonardo zvuči strahovito - Erling Haland, Pol Pogba i Lukas Paketa!

Halanda i Pogbu zastupa Mino Rajola, koji ima dobre odnose sa Leonardom, letos su već završili transfer Điđija Donarume. Pogba će takođe biti slobodan, dok je kod Halanda mnogo veći problem što Norvežanin gleda ka Španiji. Ipak, ako mu se učini projekat sa Mesijem i Nejmarom bolji, da bude zamena za Mbapea, ko bi mogao da odbije? 

Pogba je stara želja i on nije novost. Postaje slobodan, nema naznaka da će ostati u Mančesteru, a Pariz zvuči kao najlogičnija destinacija.

Lukas Paketa  je posebna priča i najveće iznenađenje, ali tu je i tajna veza. Leonardo je poseban za Paketu, jer ga je upravo on doveo u Milan, u evropski fudbal. Paketa i Leonardo su veoma bliski i utisak je da Brazilac ne bi mogao da odbije ovaj transfer.

Ako odu Mbape i Di Marija, očekuje se da bi PSŽ posle godinu dana mogao da pusti i Vajnalduma, otvara se prostor za trojicu novajlija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke