PSŽ nudi ogromnu cifru i ruši dogovor Vajnalduma i Barse

Autor: Sportske Net
petak 04.06.2021.
23:02
Izvor: Sportske.net

Ništa od prelaska na "Kamp Nou"?

EPA-EFE/Paul Ellis
EPA-EFE/Paul Ellis

Povezane vesti

Đoan Laporta uradio je ono što je obećao  s početka, doveo nove igrače i započeo rekonstrukciju Barselona ne bi li je vratio na vrh Španije, a i Evrope. Stigli su iz Engleske Aguero i Garsija, a Barselona samo što nije upecala i Žoržinja Vajnalduma i to bez oštećenja, dok se nisu umešali milioneri iz Pariza. 

Ugovor sa Liverpulom mu je istekao, pa je Holanđanin trebalo da dođe na "Kamp Nou" kao prvo letnje pojačanje, s obzirom na to da pregovori odavno traju, a Barselona je imala zabranu kupovine igrača Liverpula do juna 2021. Čak je kružila vest da je usmeni dogovor postignut, te da je ostalo samo ozvaničenje i lekarski pregledi. Međutim, prema najnovijim informacijama Pari Sen Žermen preprečio je put i ponudio kako se navodi, enormnu platu Vajnaldumu što je navelo tridesetogodišnjeg fudbalera na razmišljanje.

Holanđanin je napustio Liverpul posle pet godina, a sa "crvenima" je osvojio praktično sve: titulu prvaka Engleske, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope.

Očekuje se da će vezista doneti odluku narednih ili 24 ili 48 sati. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Saturday, 05.06.2021
00:36

I to nas dovod do odgovora na pitanje zašto Super Liga? Sve i da Barsa nije u dugovima do guše kako da se nosi sa PSG-om, City-jem, Chelsea itd.? To zahvaljujući pandemiji ne mogu ni Real ni Juve, a kamoli Barsa. Sa druge strane šeici i ne znaju šta je pandemija.