PSŽ odlučio, sad je sve na Mbapeu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.01.2020.
11:00
Izvor: Sportske.net

Parižani doneli odluku, sada su neke stvari izvesnije...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, PSŽ ni po koju cenu neće prodati Kilijana Mbapea. Njemu je ostavljeno vreme da razmisli, on je pregovore odložio za leto, ali čak i ako ne produži ugovor, nema ništa od prodaje.

Dva su razloga, prvo, PSŽ ne želi da se odrekne najtalentovanijeg igrača sveta, a drugi je što niko ne bi platio 300 miliona za Mbapea dve godine pre isteka ugovora.

Priča se da Realu tajming odgovara perfektno, ne žele ništa da pregovaraju pre dogovora sa PSŽ i neće narednog leta probati da naprave transfer. Kada Mbape uđe u poslednju sezonu ugovora, stvari su komplikovanije, cena će mu pasti, ali francuski listovi tvrde da ni tada neće biti prodat i da je PSŽ spreman na ogroman gubitak, ali da će Mbape ostati do kraja.

Iz Engleske je stigla vest, odnosno lansirao je jedan francuski novinar da bi Liverpul bio veoma zainteresovan da proda Salaha i dovede Mbapea, ali da nema šanse da plate 300 miliona. Kao i Real, čekaće i Juventus, naime, oni i dalje veruju da bi naslednik Ronalda trebalo da bude Francuz koji se veoma zanima za klub u kome imaju veliku tradiciju dovođenja francuskih igrača, a i da porodica i dalje veruje da je za njega Torino i profesionalizam, ali i pažnja koju Juvve posvećuje mladim igračima najbolja solucija.

Sve su to pretpostavke, jasno, u rukama Mbapea je odluka. Ono što je izvesno je da niko neće na leto platiti ogroman novac, da je mlad i da ima vremena, odnosno da mu ne bi bio problem da ostane još sezonu, ili čak do kraja ugovora u PSŽ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 26.01.2020
15:56

Porediti Salaha i Mbappea i Real sa Liverpulom to samo moze navijac Liverpula.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
18:57

Pa valjda je svima jasno da Real zeli prije Mbappea nego Salaha i da sam igrac zeli prije tamo nego u Liverpool koji se nikad i nije pominjao.

avatar
GoHardV3
Saturday, 25.01.2020
17:49

Svako ko misli da ce Mbape u Liverpul ili Juventus, ocito nema cime da misli :D

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 25.01.2020
15:38

Mbape priča kako želi da ima tok karijere kao Ronaldo što znači da želi da se oproba u više liga, a liga u koju mora igrati jer je to trenutno najjača liga jeste Engleska. Tako da je transfer u Liverpool moguć ali na ljeto 90% ne.
Te priče da će Lfc prodati Salaha da bi kupio Mbapea su glupost ali nije nemoguće da Mbape ipak završi u Liverpulu.
Mbape ih hvali na sva usta i sigurno je da bi on htio da dodje i da igra pod Klopom + Nike je sponzor Mbapea i Liverpula i sigurno je da bi i oni gurali ovaj transfer. Ipak glupost je očekivati da će Lfc da plati 200, a kamoli 300 miliona za igrača koji ulazi u zadnju godinu ugovora.
Sa obzirom da Psg ne želi da ga pusti sad na ljeto, pa čak po cijeni da im ode besplatno, možda je najbolje rješenje za sve strane da ga Liverpool plati nekih 150miliona i da ga ostavi na pozajmici u Psg još godinu dana (kao što su uradili sa Keitom).
Time svi dobijaju... Mbape predobar transfer u najjaču ligu, Psg pare + Mbapea još jednu godinu u timu, a Liverpool dobija fenomenalnog napadača i savršeno počinje smjenu generacija u napadu.

Onda za 5-6 godina kada bude imao 27+ godina Mbape može da ostvari svoj transfer iz snova i da pređe u Real Madrid na vrhuncu svoje karijere (ako bude želio)

avatar
Liga BBVA
Saturday, 25.01.2020
13:25

'Parižani doneli odluku' da 'ni po koju cenu neće prodati Kilijana Mbapea'. 'Kada Mbape uđe u poslednju sezonu ugovora' on 'ni tada neće biti prodat' jer je 'PSŽ spreman na ogroman gubitak, ali da će Mbape ostati do kraja'. I naravno kao logičan zaključak; 'u rukama Mbapea je odluka'. :D

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 28.01.2020
02:50

Ma niko nije lud da izgubi novac, uostalom igrač kad zatraži transfer pusti se kao i u svakom velikom klubu uz odgovarajucu naknadu

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 25.01.2020
12:26

Ostace on jos dugo