PSŽ odredio zamenu za Mbapea, Real opet "izradio" Barsu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 06.07.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

PSŽ već traži zamene za Kilijana Mbapea.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Kilijan Mbape je mnogo bliže odlasku nego ostanku u Parizu, pa PSŽ već gleda ka potencijalnim zamenama, a to bi mogao da bude i - Osman Dembele! 

Francuski mediji ističu da PSŽ već kreće u ofanzivu da nađe najbolju moguću zamenu i da je Luis Enrike zainteresovan za Osmana Dembelea. 

Francuz ima ugovor samo do juna 2024. godine i trenutnu otkupnu klauzulu od 50 miliona evra, što bi PSŽ mogao lako da aktivira.  

Od ranije je poznato da je Dembele dao reč Ćaviju Ernandesu da će ostati, klub mu je spremio ugovor do 2027. godine, ali sada je pitanje šta će biti ako PSŽ pošalje ozbiljnu ponudu. 

Parižani imaju i dalje jasan plan, da neće pristati da Mbape ode bez obeštećenja i više nego očigledno da je blizu odlaska sa "Parka prinčeva", a Real Madrid čeka raširenih ruku. 

Nakon što su Madriđani ukrali Ardu Gulera čiji je transfer danas i zvanično potvrđen, sada bi Real mogao da zada još jedan udarac velikom rivalu.

Podsetimo, Dembele je stigao u Barsu leta 2017. godine za 105 + 40 miliona evra iz Borusije Dortmund, a prošlog leta je produžio ugovor do juna 2024. godine, ali ima otkupnu klauzulu od 50 miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke