PSŽ povukao nogu, ovo je spisak odlazaka, Leonardo spreman za bombu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.12.2021.
09:44
Izvor: Sportske.net

PSŽ čisti prostor za nova pojačanja...

EPA-EFE/David Ramos / POOL
EPA-EFE/David Ramos / POOL

Povezane vesti

Nogu u PSŽ je povukao Rafinja koji je otišao u Real Sosijedad, ali to je tek početak. Leonardo po nalogu Katara treba da se oslobodi nekolicine igrača, na izlaznim vratima su Tilo Kerer, Dialo i Ikardi (mada Poketino nije za ovu soluciju).

Što se Kurzave tiče, ozbiljno je zainteresovan Lacio, ali problem je njegova plata, Parižanima ne pada na pamet da plaćaju deo primanja. Otkupili su Nunja Mendeša od Sportinga, a što se dolazaka tiče male su šanse da se nešto promeni.

U stvari, moguće je da dođe jedan napadač, ako ode Ikardi, ali to bi bio neko iskusan i spreman na epizodne uloge. Stiče se utisak da više razmišljaju o letu.

Naime, Leonardo je izgubio trku za Ridigera, ali bi mogao da dobije onu za Pogbu. Francuz će teško u Real, Rajola traži veliku proviziju, dok bi Juventus jasno vratio sjajnog vezistu, no nema novca za njegovu platu. Priča se da Pogba želi nazad u Italiju, ali da ima samo ponudu iz Pariza i da će je prihvatiti.

To nije sve, Leonardo cilja i Kamavingu iz Reala, na koga Anćeloti izgleda ne računa, a videćemo šta će biti sa štoperom. Ima nekoliko imena, poput Kristensena, stare želje Kulibalija, Bastonija iz Intera, ili mlađeg defanzivca iz domaćeg šampionata, recimo Badiašilea iz Monaka. Ovo su opcije za leto kada bi klub mogao još da se oslobodi i Vajnalduma, ali verovatno i Navasa, koji pravi konkurenciju Donarumi. Italijan je rešenje za budućnost...

Sve će zavisiti i od toga ko bude na klupi, ako Poketino napusti klub na leto, nema sumnje da je sve spremno za Zidana, a on će verovatno imati svoje ideje oko tima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke