PSŽ prelomio oko Mbapea, u Pariz stigla ponuda, ali ne iz Španije?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.08.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

Čekanju je kraj, sada se priča konkretno!

 EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Kilijan Mbape je opet tema dana u Španiji, posle informacija Radio Monte Karla da je PSŽ pristao da proda Francuza koji je odbio poslednju ponudu iz kluba da produži ugovor.

Dolaskom Mesija njegov odlazak bi bio manji udarac nego što je izgledalo na prvi pogled. Popularna radio stanica tvrdi da je bi zamena bio Ričarlison iz Totenhema, međutim, teško je verovati da ne bi krenuli po Ronalda, pre svega iz marketinških razloga.

Čeka se Real, oni do sada nisu slali ponudu jer su poštovali tvrdnje Parižana, ili bolje rečeno gazdi iz Dohe koje nisu htele da čuju o odlasku Mbapea.

Sa druge strane, imamo novu situaciju, ponuda za Mbapea jeste stigla, ali iz Engleske. 

Iako se ne pominje klub, veruje se da je u pitanju Mančester Siti, da bi Gvardiola mogao da novim rekordom napravi neverovatan tim. Nadali su se i navijači Liverpula, Mbape ima simpatije prema Klopu i "Enfildu", ali gazde iz Bostona ne žele da ulože toliki novac.

Ipak, prioritet za Mbapea ostaje Real. Sve što Perez treba da učini je da pošalje ponudu u narednih par dana, cena je oko 150 miliona evra, ali ovo je strateška kupovina i Los Blankosi neće žaliti novac, štedeli su dva leta za Mbapea. Zbog njega nisu tražili nikakvo pojačanje u napadu, nisu čak ni ovog leta želeli da jure Halanda, a ponuda Mendeša da se Ronaldo vrati u Madrid je ignorisana. 

Realu je vreme najveći protivnik, moraće brzo da reaguju, ali veruju se da iza kulisa već imaju dogovor oko plate sa Mbapeovom porodicom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke