PSŽ se ne zaustavlja, Donaruma zakazan, a ovo je dalji plan!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 13.06.2021.
17:14
Izvor: Sportske.net

Desni bek prioritet.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Francuski vicešampion Pariz Sen Žermen završio je veliki posao u vezi sa angažovanjem golmana Milana Đanluiđija Donaruma, koji će u sredu doći u Pariz na lekarske preglede, saznaje Fabricio Romano.

U dananima kada je delovalo da se dolazak perspektivnog italijanskog golmana komplikuju, navijači PSŽ-a ipak ne moraju da brinu pošto će sredinom nadolazeće nedelje Donaruma biti predstavljen na "Parku prinčeva".

Prema Romanovim saznanjima, doskorašnji golman Milana će potpisati ugovor do kraja juna 2026. godine i tako postati žestoka konkurencija do prošle sezone neprikosnovenom Kejloru Navasu.

To je drugi veliki posao "svetaca" nakon angažovanja kapitana reprezentacije Holandije Žoržinja Vajnalduma, a prema najavama Romana prioritet je angažovanje desnog beka.

Aleksandro Florenci se vratio sa pozajmice u Romi, spominjao se povratak Serža Orijea, ali ćemo videti da li ga Fabio Paratići i Paolo Fonseka vide u Totenhemu od naredne sezone.

Jasno je da posle sušne sezone na "Parku prinčeva" više nema kalkulisanja i da već naredne žele da vrate titulu u Pariz, ali i da konačno pokušaju da se domognu dugo iščekivane Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke