PSŽ se zahuktao, portugalska kolonija sve jača, dupliraju ponudu Barse za Nika!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.07.2024.
10:05
Izvor: Sportske.net

Trampa sa Benfikom sledeći je heroj EURO 2024?

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Izgleda da stvari počinju da se raspetljavaju oko Pari Sen Žermena. Jedna od meta je blizu, Žoao Neveš bi trebalo da pojača koloniju Portugalaca u Parizu, u Lisabon je otišla ponuda, 70 miliona plus zaboravljeni Renato Sančez.

Luis Enrike veći ima Danila, Vitinju, Gonsala Ramosa, Nuna Mendeša na raspolaganju, a na Sančeza koji je odigrao samo edam mečeva na pozajici u Romi ne računa.

"Lućo" traži od kluba da učini dodatni napor i dovede Nika Vilijamsa čija je klauzula oko 60 miliona evra. Dok Barsa pravi finansijsku strukturu da dovede sjajnog španskog reprezentativca, Parižanima novac nije problem. Oni bi ponudili Niku Vilijamsu duplo veću platu od one koju bi dobio u Kataloniji. Videćemo hoće li ga to naterati da se predomisli.

I dalje nema prodora oko prodaje Ugartea, cena je 70 miliona, Junajted pokušava da je smanji. Možda bi neka trampa u kojoj će se Sančo preseliti u Pariz bila realnija, ali pitanje je da li je on baš potreban "Svecima". Osimen je sve dalje, Napoli traži da Pari Sen Žermen plati klauzulu od 130 miliona evra. Nigerijac je trenirao juče, ali nije učestvovao u utakmici na kraju treninga, što ipak ukazuje da se nešto dešava. Ipak, mnigi smatraju da je ta priča završena, mladi Doue iz Rena koji je na OI sa Francuskom je takođe jedna od meta, mada je on tek debitovao za Bretanjce, ima navodno ponudu Bajerna.

Što se tiče ostalih vesti, od prodaje Fabijana Ruiza u PL, odnosno u Arsenal nema ništa, kao ni od dolaska Bruna Fernandeša o kome se pričalo. Jer, Junajted sigurno neće igrača pustiti u PSŽ. Između "Old Traforda" i "Parka Prinčeva" se očigledno odvija prilično živa aktivnost, ali osim transfera Ugartea, teško da će mnogo od napred nabrojanih stvari biti realizovano.

Podsetimo, PSŽ je do sada doveo golmana Safonova iz Krasnodara (neće pustiti Donarumu u Siti), otišli su osim Mbapea, golmani Navas i Riko, kao i Kurzava, svim igračima je istekao ugovor. Na prodaju su, kako se priča još Kolo Muani, Škrinjar i Koreanac Kang. Naravno i Ugarte ukoliko bude ponuđen veliki novac.

PSŽ šampionat počinje gostovanje u Normandiji protiv Avra, igraće do tada prijateljske mečeve sa Šturmom u Gracu i Lajpcigom kao probu pred šampionat. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke