PSŽ spremio 200.000.000 za duo podno Vezuva!

Autor: Nemanja Janošev
petak 12.07.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Italijani javljaju!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen u potrazi je za pojačanjima nakon odlaska Kilijana Embapea.

Nisu im neophodni samo igrači koji će donositi razliku na terenu, već čiji će dolasci biti medijski propraćeni i čiji će se dresovi prodavati. Na tržištu trenutno nema fudbalera koji može da im donese nešto približno u poređenju sa onim što je činio Kilijan Embape na raznim poljima, ali u određenoj meri će ih to zadovoljiti.

Prema informacijama "Corriere dello Sport", Parižani su pripremili 200.000.000 evra za dvojac Napolija Viktora Osimena i Hviču Kvaracheliju! Ako je odlazak Viktora Osimena iz redova "partenopeija" realan, onda je to teško pitanje iz perspektive gruzijskog krilnog napadača budući da je on u centru planova novog trenera Antonija Kontea kojem je predsednik Aurelio de Laurentis obećao njegov ostanak.

Kada se zna da je Napoli u razgovorima sa Romeluom Lukakuom, jasno je da se odlazak Viktora Osimena bliži, a ne bi li odobrovoljili De Laurentisa spremili su paket od 200.000.000 što je cifra na koju bi ovaj biznismen mogao pristati.

Njih dvojica su u sjajnom odnosu i ako bi im se pružila prilika da i u drugom klubu nastupaju zajedno, mogli bi da isforsiraju da se transferi dogode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke