PSŽ spremio zamenu Mbapeu, kakav bi to povratak bio!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.03.2022.
10:35
Izvor: Sportske.net

Leao igra odlično ove sezone.

Beta/Spada/LaPresse via AP
Beta/Spada/LaPresse via AP

Povezane vesti

Francuski šampion Pariz Sen Žermen najverovatnije će ostati bez Kilijana Mbapea, kojem ugovor ističe na kraju sezone, a potencijalna zamena mogao bi da bude krilni igrač Milana Rafael Leao, koji je ove sezone izrastao u pravu igračinu na "San Siru".

Portugalski napadač je iz utakmice u utakmicu sve bolje, a prema pisanju "Gazete delo Sport" PSŽ je spreman da ponudi Milanu čak 70 miliona evra za bivšeg igrača Lila.

Isti izvor dodaje da do dogovora najverovatnije neće doći budući da su planovi Milana veliki, a ugovor Leaa sa "Rosonerima" važi do tek u junu 2024. godine.

Dodaje se da bi Portugalac u slučaju da se vrati u Francusku zarađivao šest miliona evra godišnje, dok bi njegovom bivšem klubu Lilu pripalo 15% na ime transfera.

Leao je član Milana od avgusta 2019. godine, a sezonu ranije igrao je u Lilu gde je skrenuo pažnju na sebe i stekao punu afirmaciju nakon neslavne epizode u svom Sportingu.

Podsetimo, Milan će na leto, osim u slučaju da dođe do naglog obrta, sigurno ostati bez kapitena Franka Kesija, koji će kao slobodan igrač doći u Barselonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke