PSŽ - Tri mete za napad, superklasa koja garantuje golove ili mladi lavovi?

Autor: Boris Jovanović
petak 08.07.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

Stvari se ne kreću očekivanom brzinom...

EPA-EFE/Leszek Szymanski
EPA-EFE/Leszek Szymanski

Povezane vesti

PSŽ pokušava da završi nekoliko poslova sada kada je Galtijer nasledio Poketina. Novi trener za razliku od nekih ljudi u klubu želi Nejmara u timu, ali traži još jednog napadača.

Tri su imena, prva meta je teško dostižna, Robert Levandovski, ali on neće još dugo čekati Barsu, mogao bi da se okrene ka Parizu. Navodno je Luis Kampos, direktor ekipe razgovarao sa Pini Zahavijem menadžerom napadača Bajerna i informisao ga o ponudi "Svetaca".

Nma i dalje dogovora oko Skamake. PSŽ nudi 40 miliona, kako kaže poznati novinar Di Marsio, dodali bi i bonuse, ali Sasuolo ne odustaje, traže 50 miliona za svog napadača. Ipak, malo ko veruje da će Emilijani izdržati pred naletima mnogo bogatijeg kluba.

Treća opcija Ugo Etikite. On ima dogovor sa Njukaslom, ali PSŽ je razgovarao sa mladim reprezentativcem Francuske, on je zatražio vreme da razmisli. Ovaj napadač Remsa želi da igra standardno, to bi bilo lakše među "Svrakama" nego u Parizu gde ga čeka strašna konkurencija.

Parižani i dalje veruju da imaju šansu oko Dembelea, ali čak i da ode iz Barselone, francuski reprezentativac je bliži Čelsiju, želi kod Tuhela pod čijom je palicom i zaradio poziv Barse u vreme dok je igrao za Dortmund.

U ostalim delovima tima ponuda za Škrinjara stoji, Parižani žele odgovor Intera kako bi što pre rešili tu poziciju, a nisu odustali od Rabioa, uslov je da Paredes pristane da se preseli u Juventus. 

Ako stigne Škrinjar, Presnel Kimpembe je na prodaju, ali cena neće biti mala, zainteresovan je i Čelsi, ali i Juventus koji već traži zamenu za De Lihta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke