PSŽ u "minut do 12" istresao 90.000.000 i doveo tragičara Mundijala!

Autor: Mladen Heleta
subota 02.09.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Saga je trajala dva meseca.

EPA-EFE/Georgi Licovski
EPA-EFE/Georgi Licovski

Povezane vesti

Randal Kolo Muani je zvanično postao novi igrač Pari Sen Žermena i ponoćna transfer "bomba" šampiona Francuske. Transfer koji se najavljuje dva meseca realizovan je u bukvalno poslednjim minutima prelaznog roka.

PSŽ nije odustao posle brojnih odbijanja iz Frankfurta, pojačao je ponudu Ajntrahtu na neverovatnih 90 miliona evra i doveo odličnog centarfora.

Kolo Muani je ugovor sa Parižanima potpisao na pet godina i zarađivaće sedam miliona evra po sezoni. Za njega je ovo ispunjenje sna, pošto je jasno stavljao do znanja tokom celog leta da želi u domovinu.

Činilo seda uopšte neće biti drame poslednjeg dana prelaznog roka kada je u pitanju Kolo Muani. Imao je sve dogovoreno sa PSŽ-om, samo je trebalo da se Ugo Ekitike preseli u Frankfurt. Ovaj je to odbio i napravio veliki problem "Svecima", koji su nekako uspeli da dogovore jedan od najvećih izlaznih transfera u istoriji nemačkog fudbala.

Kolo Munai je sjajan napadač, ali će večno ostati upamćen kao najveći tragičar Mundijala u Kataru. On je u finalu između Francuske i Argentine imao zicer u 120. minutu, pri rezultatu 3:3, da svojoj ekipi donese odbranu titule svetskog šampiona, ali mu je Emilijano Martinez na nestvaran način zaustavio udarac. Kasnije je Francuska izgubila u penal-seriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke