PSŽ-u se ne daje "stotka" - Manje para i "poklon" za najveću želju!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 14.06.2022.
17:10
Izvor: Sportske.net

Druga varijanta.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Pre nekoliko dana smo pisali o želji Pari Sen Žermena da u svoje redove dovede Interovog štopera MIlana Škrinjara. Poznato je da je Slovak prva želja novog sportskog direktora "svetaca" Luisa Kamposa, ali realizacija transfera ne ide po njegovom planu.

Inter ne želi da se olako odrekne svog, verovatno, najopuzdanijeg štopera, pa su "neroazuri" tražili 100 miliona evra za pouzdanog 27-godinšnjaka.

Prebogatom PSŽ-u ovo je previše za Slovaka, zbog toga su smislili plan "B" kako bi doveli toliko željenog Škrinjara.

Kako javljaju italijanski mediji na "Đuzepe Meacu" stigla je ponuda Parižana u koojoj se za transfer štopera nudi 60 miliona evra i Tilo Kerer kao "kusur".

Nemački štoper došao je u Pariz 2018. godine iz Šalkea, ali se nikada nije nametnuo kao prvotimac u dresu "svetaca". Ugovor mu ističe naredne godine, pa bi u Parizu želeli da ga iskoriste kao "džokera" u pregovorima sa Interom.

Ostaje da se vidi da li u Interu smatraju da je 25-godišnji Kerer dovoljno vredan kako bi se "pokrila" razlika od 40 miliona evra koliko bi "neroazurima" falilo od željene "stotke" od transfera Škrinjara.

Kao potencijalna zamena za Slovaka, spominje se naš Nikola Milenković, a ostaje da se vidi da li će još jedan štoper ovog leta napustiti "Meacu". To bi mogao da bude Stefan de Fraj za koga je zainterosvan Čelsi, dok je Alesandro Bastoni najbliži ostanku, iako ga Konte silno želi u Totenhemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke