PSŽ zadaje Barsi udarac jači nego sa Nejmarom?!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.07.2024.
08:47
Izvor: Sportske.net

Katalonci zabrinuti.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona ne može da ulazi u licitiranje sa Pari Sen Žermenom, već samo da se uzda u želju igrača.

Niko Vilijams je na prekretnici karijere i trenutno je uključio sva četiri žmigavca na raskrsnici i bira da li da skrene desno ka Barseloni ili da iz Baskije ode na sever u Pariz.

Barselona ga vrbuje na sve načine, Lamin Jamal, Pedri, Fermin Lopez su mu najbliži prijatelji u reprezentaciji i čak i javno govore da ga žele u svom klubu. Barsa je spremila 58 miliona evra da aktivira njegovu izlaznu klauzulu, ali onda se umešao - PSŽ.

Katalonski mediji danas pišu da PSŽ nudi ne samo jaču platu igraču, već da je spreman da plati Bilbau veću svotu novca od pomenute sume od 58 miliona evra. Jasno je da Barselona nikako ne može da parira, ona i ovako teško posluje u svojim finansijskim okvirima, tako da joj sada ostaje da se uzda u želju Nika da ostane u Španiji i da bude saigrač sa svojim prijateljima i postane prva zvezda ekipe.

Luis Enrike je lično zvao Vilijamsa, i više je nego očigledno da je on idealan zamenik za Kilijana Embapea i igra na istoj poziciji i ima slične karakteristike.

PSŽ kao i uvek čini sve da zagorča život Barseloni, 2017. im je uspelo sa klauzulom za Nejmara, ali je Barsa 2019. izašla kao pobednik u trci za potpis Frenkija de Jonga.

Videćemo šta će izabrati Vilijams...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar2910
Saturday, 27.07.2024
09:20

To sto Barsa posluje na ovaj nacin .. msm da je 7 naj trosadzija u zadnje dve god, dozvoljava samo drzava Spanija, zbog “mira u kuci”. Sramota je i da se dovode u pitanje sa transferima, ukoliko to nije prodaja..