PSŽ "zavrnuo" Barsu, sad će i Juve? Druga bomba u istom danu, za "NULU"?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.06.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net

Parižani se ne šale, rade prekovremeno ovog vikenda.

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

U subotu su krenuli u inicijativu na Žoržinja Vajnalduma, u nedelju na Đanluiđija Donarumu - PSŽ je blizu još jednog strašnog pojačanja!

Više izvora u nedelju popodne potvrdilo je da PSŽ radi ubrzano i na transferu Đanluiđija Donarume, pošto su Leonardo i Mino Rajola počeli pregovore i žele konačni dogovor. 

PSŽ želi da iskoristi činjenicu da je Donaruma slobodan ovog leta, potencijalno će biti možda i najbolji golman na svetu, pa je je to prilika koja se ne propušta iako je Kejlor Navas nedavno potpisao novi ugovor.

Donaruma se do sada najčešće povezivao sa Juventusom, naročito posle odlaska Điđija Bufona, ali bi za njegov dolazak morao da ode i Vojčeh Ščešnji.

Pominjala se čak i Barselona, ali je Mark Andre Ter-Štegen nedodirljiv i ostaće sigurno na golu. Donaruma jednostavno ne može da bude na klupi, pa ostaje da vidimo da li će PSŽ šokirati prodajom Navasa ili će možda čak kupiti Italijana i pozajmiti ga nekom klubu na godinu dana.

Za sada nema informacija da je bilo koji klub ušao u trku za Donarumu, ali ne treba zaboraviti ni da je njegov agent Mino Rajola, koji je još kako sklon da koristi ove "fore" da podigne cenu svojim klijentima.

No, već neko vreme se pominju samo PSŽ, Juve i Barsa, tako da ipak nije iznenađenje da Rajola pregovara sa Leonardom oko odlaska na "Park prinčeva".

Vajnaldum i Donaruma zajedno za "nula" evra? Priznaćete, nimalo loš posao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke