PSŽ završio bombu iz Lisabona, ali to je tek početak, trlja ruke i Ten Hag!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 18.07.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Parižani dodaju gas.

EPA/HORACIO VILLALOBOS
EPA/HORACIO VILLALOBOS

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je krenuo u akciju nakon što je ostao bez Kilijana Embapea.

Iz više izvora stižu informacije da je pao dogovor sa Benfikom i da će Žoao Neveš uskoro otići u Pariz na lekarske preglede i potpis ugovora. PSŽ će za njegov transfer platiti 70 miliona evra, a u pitanju je 19-godišnji zadnji vezni, jedan od najtalentovanijih u Evropi. 

Naravno, on je dete Benfike u kojoj je prošao sve mlađe kategorije, dok je za reprezentaciju Portugala već upisao devet nastupa.

Ali, Žoao Neveš će biti samo početak, jer PSŽ sada kreće u napad na Viktora Osimena. Kao što smo preneli juče, on je već dogovorio lične uslove sa Parižanime, želi da sarađuje sa Luisom Enrikeom, ali preostaje da Napoli prihvati neko normalno obeštećenje, koje će sigurno iznositi preko 100 miliona evra.

Dolaskom Neveša jasno je da Manuel Ugarte može da ide, posle samo godinu dana, a to raduje navijače Mančester junajteda. Erik ten Hag je upravo Ugartea označio kao idealnog para pored Kobija Mejnua i ovo bi trebalo da bude tandem na poziciji zadnjih veznih igrača. Procenjuje se da će PSŽ prihvatiti da proda Ugartea za 60 miliona evra, isto koliko ga je letos platio Sportingu iz Lisabona, ali Enrike nije bio u potpunosti zadovoljan.

Sve u svemu, zakuvava se prelazni rok, a zna se da sve dobije novu dimenziju kada na pijacu sa džakovima para dođe PSŽ...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke