PSŽ završio četvrto i najzvučnije pojačanje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.08.2022.
08:20
Izvor: Sportske.net

Gotovo je.

EPA-EFE/Christophe Petit Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

PSŽ i Lil su postigli dogovor oko Renata Sančeza!

Ovu vest plasirao je L'Ekip koji tvrdi da je Lil prihvatio ponudu Pari Sen Žermena od 15 miliona evra i  da će posao uskoro biti zaključen.

Renato  Sančez je nedeljama unazad između Milana i Pariza, ali je i njegova veća želja da ode u PSŽ na kraju verovatno presudila.

Pregovori nisu bili laki, upravo zbog Milana, koji je do samog kraja pritiskao Sančeza, ali je PSŽ imao Luisa Kamposa, koji je svojevremeno kao sportski direktor doveo Portugalca u Lil.

Renato će biti četvrto pojačanje za Kristofa Galtijea, nakon što su došli Vitinja iz Porta za 41 milion evra, Nordi Mukijele iz RB Lajpciga za 12 i Ugo Ekitike sa pozajmice iz Remsa, uz otkup narednog leta.

Ovo je dokaz da PSŽ sa Kamposom menja smer i da će biti drugačiji u odnosu na Leonarda i Antera Enrikea koji su jurili samo bombastična pojačanja. 

PSŽ će sada biti jak na svim pozicijama, imaće konačno balans, koji im je bio preko potreban zbog toga što Mesi, Nejmar i Mbape ne igraju preterano odbranu...

AdmiralBet nudi zanimljive specijale za Ligu 1, a jedan od njih je i da će Kilijan Mbape biti prvi strelac, kvota je sigurica - 1,53. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke