PSŽ završio prvo ogromno pojačanje za leto? Ko je Mbapeov naslednik?

Autor: Boris Jovanović
petak 19.11.2021.
08:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je dogovoren prvi transfer...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Izgleda da je dogovor praktično postignut, francuski mediji tvrde da je Džordž Atangana, menadžer Frenka Kesija bio u Parizu i da je Leonardo pristao na zahtev fudbalera Milana koji će biti slobodan na leto. U pitanju su 8 miliona evra plus par bonusa, ono što je Milan odbio da plati Afrikancu.

Kesi bi trebalo da zauzme mesto u veznom redu, Vajnaldum sve više deluje kao promašaj, ali glavna meta Pari Sen Žermena ostaje napadač, odnosno zamena za Mbapea koji, izvesno je, odlazi u Real. 

Nekoliko kandidata je na spisku brazilskog direktora, oni su se obraćali Dortmundu, ali za sada nema odgovora, moraće da pregovaraju sa Rajolom što znači masnu proviziju. Kako se saznaje, šanse nisu velike jer će Norvežanin najverovatnije u Premijer Ligu. 

Sa druge strane, supertalentovani Adejemi iz Salcburga je najbliži baš "Milionerima" kao zamena za Halanda. Ovaj Nemac bi da se vrati u Bundesligu i da igra u domovini pre velikog transfera. On će praktično Erlingovim stopama, i norveški bombarder je iz Austrije stigao u Dortmund. 

Ostali?

Dušan Vlahović ostaje opcija, ali u PSŽ razmišljaju o Levandovskom koji hoće da napusti Bajern. On bi bio kratkoročna investicija zbog godina, ali i garancija da bi "Sveci" imali jedan od najboljih napada u istoriji fudbala.

Pominju se još Džonatan David iz Lila, sjajni Kanađanin, kao i kapiten Napolija Insinje, ali to su ipak nagađanja, i ti igrači nisu u prvom planu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke