Puče "bomba", Levandovski napušta Bajern, ovo je njegov naredni klub!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.04.2022.
14:40
Izvor: Sportske.net

Informacije stižu iz Poljske.

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

U prilično mirnim popodnevnim časovima kada se radi o međunarodnom fudbalu, iz Poljske nam stiže prava "bomba".

Naime, Radio televizija Poljske ima ekskluzivna saznanja da je Robert Levandovski odustao od produžetka saradnje sa Bajernom, te da je to saopštio funkcioneru minhenskog kluba Oliveru Kanu.

I ne samo to, Poljaci tvrde da će Levandovski po isteku aktuelnog ugovora sa Bajernom nastupiti za Barselonu!

Ono što u ovom trenutku "bode oči" jeste podatak da sjajnom napadaču ugovor sa nemačkom ekipom ističe na leto 2023. godine, za sada nije poznato hoće li Barsa izvršiti pritisak na klub da ga pusti već na kraju aktuelne sezone.

Leva je, navodno, razočaran stavom čelnika Bajerna, smatra da nisu učinili dovoljno da ga zadrže i po isteku ugovora kada će imati 34 godine.

To očigledno ne smeta Barseloni, Ćavi ima ideju da ga kao klasičnog napadača upari sa Pjer-Emerikom Obamejangom, biće to "rimejk" partnerstva dvojice igrača u Borusiji iz Dortmunda.

Levandovski je na 369 mečeva u Bajernu postigao čak 340 golova, a 2020. godine odigrao je sezonu života i mnogi smatraju da je nepravedno preskočen kada je u pitanju Zlatna lopta.

Često se spominjao kao potencijalno pojačanje Real Madrida, ali po svemu sudeći, obući će dres najvećeg rivala...

Dok se to ne dogodi, Bajern ima pred sobom veliki izazov u Ligi šampiona. Treba nadoknaditi gol zaostatka iz Španije protiv Viljareala, a upravo je Levandovski naš prvi pik da vrati Nemce u život. Bogata ponuda na admiralbet.rs nudi i druge zanimljive specijale na ovom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke