Puklo je, odlazi Ronaldo!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.04.2021.
12:40
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo uskoro napušta Juventus.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Prema podacima "Gazete", Kristijano Ronaldo nije više u ljubavi sa Juventusom, pa je odlazak i više nego izvestan.

Portugalac je već kontaktirao svog agenta Horgea Mendeša kako bi mu ovaj pronašao novi klub za narednu sezonu, a kao najlogičnije rešenje nazire se - Mančester junajted, o čemu smo pisali juče. 

Ovaj 36-godišnji fudbaler ostaje bez ugovora tek na kraju sledeće sezone, ali zbog sukoba sa upravom njegov odlazak će se desiti na kraju ove. Do sukoba je došlo još nakon ispadanja od Porta, a njegova frustracija se vidi i na terenu jer je u slaboj formi. 

U poslednja tri meča Serije A nije postigao gol. 

"Izgleda kao da su Juventus i Ronaldo raskinuli, a i dalje žive zajedno", napisala je jutros "Gazeta". 

Najveći problem jeste što bi Ronaldo polako morao da smanji svoje zahteve novom klubu, teško da mu neko može ponuditi 31 milion evra godišnje, koliko ima u Juventusu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 01.05.2021
00:00

Koliko god sarkazma, sve je tačno

avatar
Badr®Hari
Friday, 30.04.2021
15:09

Koji li ce klub izlizani usreciti scojim dolaskom? Kom li ce klubu izlizani sam osvajati LS? Za koji li ce klub 'navijati' bivsi 'navijaci' MUN-a, Reala i Juvea? Toliko pitanja, a mi sa nestrpljenjem cekamo odgovore. 😂😂😂

avatar
Badr®Hari
Friday, 30.04.2021
13:22

Normalno je da će posle ispadanja od Porta biti frustriran zbog slabe forme, ali ne svoje već Juveove. On je uvek u fantastičnoj formi, pravi G.O.A.T. univerzuma, a i šire, samo mu slaba forma Juvea nije dozvolila da im sam osvoji sve trofeje, pre svega onaj u LŠ koji je potpuno sam osvajao svim klubovima za koje je pre Juvea igrao. Zna li uopšte taj Juve da UCL samo velikom nepravdom nije preimenovana u RCL ili ICL jer to je njegovo takmičenje koje je potpuno sam osvajao nebrojeno puta. 😂😂😂