Puklo, Ronaldo se seli u januaru - Portugalac ostaje u PL?

Autor: Stefan Matić
utorak 04.10.2022.
11:10
Izvor: Sportske.net

"Sedmica" Junajteda ne želi dalje zadržavanje na "Old Trafordu".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Veliki povratak Ronalda u Mančester izgleda ide ka neslavnom kraju. 

Portugalac je prošle sezone bio najbolji strelac kluba, međutim ove teško dolazi do minuta. 

Derbi Mančestera je odgledao sa klupe, Ten Hag je kasnije izjavio kako nije hteo da uvede Ronalda u igru sa klupe isključivo zbog poštovanja koje ima prema Portugalcu. 37-godišnjak je redovan u evropskim takmičenjima, dok u PL ima tek dva upisana meča sa jednim postignutim golom. 

Tokom leta je bilo vidno kako želi da napusti "Old Traford". Maltene ne postoji veći evropski klub kome ga Mendeš nije ponudio, ali su zahtevi njegovog klijenta bili previsoki za većinu klubova. Čelsi je bio pominjan kao solucija, a izgleda da "plavci" i dalje prate situaciju oko Ronalda. 

Poterovom timu fali klasičan napadač, klub može da ispuni zahteve plate tako da bi januarski prelazak u Londonu mogao biti jedina solucija. Ronaldo ima ugovor sa Junajtedom do kraja sezone, postoji i opcija produžetka na još jednu, ali od toga nema ništa dok Ten Hag vodi tim. Ronaldo i Čelsi deluju kao zanimljiva kombinacija, deluje da Portugalac i dalje ima kvaliteta za Premijer ligu a "plavci" su spremni da mu ponude dvogodišnju saradnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke