Radno u Arsenalu, defanzivac otvara mesto za zvučno pojačanje

Autor: Aleksandar Golubović
petak 18.06.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Želi da bude što bliže Ozilu.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Sportski sektor Arsenala na čelu sa Eduom uveliko je razvio planove za letnji prelazni rok, ali će kasa za pojačanja morati da se popuni prodajom pojedinih igrača.

Blizu odlaska iz kluba su kapiten Granit Džaka, Mateo Genduzi, Edi Nketia, Kostas Mavropanos, a prema pisanju turskih medija ponudu da napusti "Emirejts" ima i bosanskohercegvački defanzivac Sead Kolašinac.

Kolašinac ima ponudu Trabzona, a budući da ulazi u poslednju godinu ugovora jasno je da je sada pravi čas da Arsenal na zaradi na igraču koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Šalkeu.

Veliki uticaj u odabiru sredine za Kolašinca prema istom izvoru je fudbaler Fenerbahčea Mesut Ozil, koji je u januaru napustio severni London.

Kada je reč o zameni za Kolašinca na mestu levog beka, trenutno je najbliži je mladi fudbaler Hibernijana Džoš Doig.

Od spomenutih transfera Arsenal bi inkasirao novac za dovođenje tri velika pika. Već smo u nekoliko navrata pisali o Benu Vajtu iz Brajtona, koji je odbio prvu ponudu "tobdžija".

U igri su i Lokonda iz Anderlehta i kreator igre Lestera Džejms Medison, koji ne bi stigao na "Emirejts" ispod 60 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke