Rafinja stopirao transfer u Čelsi, hoće samo u jedan klub!

Autor: Lazar Nikolić
subota 02.07.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Lids se ne slaže.

EPA-EFE/JEON HEON-KYUN
EPA-EFE/JEON HEON-KYUN

Povezane vesti

Fudbaler Lidsa, Brazilac Rafinja bio je najveće otkrovenje engleske Premijer lige prošle godine.Igrao je sjajno krilni fudbaler, postigoa 11 golova i sačuvao svoj tim u društvu najboljih.

Čelnicima Lidsa bilo je jasno da neće moći da zadrže svog najboljeg igrača, koji je u međuvremenu postao standardan u reprezentaciji Brazila kod selektora Titea.

Rafinji ugovor sa premijerligašem ističe za dve godine, ali će ovog leta 25--godišnjak izvesno napustiti "Eland roud".

Ako pitate Lidsove vlasnike oni bi odmah prihvatili Čelsijevu ponudu od 60 miliona funti za Rafinju, ali igrač baš i nije oduševljen.

Kako prenose mediji na Ostrvu, Čelsi i Lids su se dogovorili oko prelaska sjajnog krila na "Stamford bridž", ali igrač odbija da postane novi fudbaler "plavaca".

Kao i većina Latinoamerikanaca, Rafinja ima želju da igra u Španiji, u ovom slučaju Kataloniji i postane novi fudbaler Barselone. 

Problem je što Barsa nudi manje novca, 50 miliona evra i još deset dodatnih za transfer Brazilca, što Lids ne želi da prihvati, iako igrač insistira na prelasku u "blaugranu".

Ostaje da se vidi da li će premijerligaš popustiti pod pritiskom svoje zvezde i pustiti ga tamo gde želi ili će se desiti suprotno.

Ako mislite da Lids neće moći da opstane u Premijer ligi bez Rafinje, posetite AdmiralBet, kvota je 3,15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke