Ragnik sklapa tim, nije samo napadač, ovo su kandidat za potpuno novi vezni red!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 05.12.2021.
10:05
Izvor: Sportske.net

Trojica ili četvorica veznih igrača su na izlaznim vratima...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ralf Ragnik ima listu želja za prelazni rok, videćemo šta može da dovede, ali ne treba zaboraviti da će on i posle leta ostati u klubu, kao sportski direktor. Već su pominjani Haland kao prva i Timo Verner kao druga opcija za napad koji će ostati bez Kavanija.

Međutim, očekuje se da Džesi Lingard i Pogba napuste klub, ne žele da produže ugovore pa će "Đavoli" morati da reaguju i dovedu igrače u veznom redu. Jedna od opcija je odlični MekGin, ali Škot iz Vile će biti skup, prema nekim informacijama vredi oko 60 miliona evra. Druga opcija su skuplje. Na "Old Trafordu" su odbili da razmišljaju o Kutinju, ali bi itekako želeli De Jonga. Barselona ga je platila 75 miliona, ako budu morali da smanjuju troškove verovatno bi prihvatili ponudu u tom rangu. 

Tu je i Hajdara iz Lajpciga koji je jeftiniji, priča se da je klauzula oko 40 miliona evra. Inače, Nemac navodno deli mišljenje prethodnika da Van de Bek nema kvalitet za Junajted, mada će mu do zime pružiti šansu da ga razuveri. Nekadašnji fudbaler Ajaksa je potonuo od dolaska iz Holandije, želi da ode, najrealnija opcija je da ode u Njukasl na pozajmicu sa obaveznim otkupom na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke