Rajkovića zove glas italijanskog velikana čime si "cementira" "jedinicu" u reprezentaciji?

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.05.2021.
17:14
Izvor: Sportske.net

Neupitno, bio bi mu to transfer karijere.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Predrag Rajković mogao bi da promeni sredinu u letnjem prelaznom roku, a njegove igre, navodno, pomno prati italijanski velikan Milan.

Otkako je stao među stative francuskog Remsa, Rajković je neprikosnoven u ovom klubu, a stekao je status jednog od najpouzdanijih čuvara mreže francuskog šampionata. 

Posebno je zapažena bila prva sezona, gde je bio najbolji golman lige i na 27 mečeva je čak 12 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. Sa Stivom Mandandom i Majkom Manjanom bio je najbolji u toj kategoriji, ali kada se uzme u obzir broj odigranih utakmica, istakao se na prvom mestu sa čuvarom mreže Olimpik Marseja.

Takođe, primio je svega 18 golova u toj kampanji najmanje od bilo kog drugog golmana lige kada se uzme u obzir broj odigranih mečeva.

Ova sezona je nešto slabija za njegov tim koji bi čak mogao i da ispadne iz lige, ukoliko izgube od Bordoa u poslednjem kolu, a svi ostali konkurenti, kojih je pet - pobede - što je malo verovatno.

Lokalni navijački forum "Rems VDT" navodi da bi Rajković mogao da bude nagrađen za dobre partije transferom u Italiju, odnosno Milan, koji će ostati bez prvog golmana Đanluiđija Donarume ovog leta.  Piše se da su Rems i Milan već razgovarali na ovu temu i da su blizu postizanja dogovora, osim ukoliko "rosoneri" ne budu doveli sjajnog Majka Manjana iz Lila, kojeg takođe žele.

Transfer u Milan i te kako bi mogao da popravi njegov status u reprezentaciji Srbije, gde se često menja sa Markom Dmitrovićem među stativama i za sada Dragan Stojković Piksi nije apostrofirao nijednog od njih dvojice kao standardnog prvog golmana "orlova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke