Rajola na sceni, top 10 klubova u igri, ko neće fudbalskog "Hamiltona"?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.02.2021.
20:01
Izvor: Sportske.net

Mino Rajola ume da podigne cenu svojim klijentima.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Erling Haland će bez dileme biti najtraženiji napadač narednog leta, zna to i Mino Rajola.

Jedan od najuticajnijih fudbalskih menadžera u razgovoru za BBC je rekao da 10 klubova sigurno želi Norvežanina u svojoj ekipi.

"Top 10 klubova Evrope mogu da priušte Halanda i da mu budu iskorak u karijeri, a od njih 10, četiri su iz Engleske. Čisto sumnjam da postoji trener ili sportski direktor koji bi rekli da nisu zainteresovani da dovedu Halanda. To bi bilo kao kada bi postojao tim u formuli 1 koji ne bi želeo da ima Luisa Hamiltona", rekao je Rajola.

Neverovatni Haland ima tek 20 godina, a od kako je stigao u Borusiju iz Salzburga postigao je 43 gola na isto toliko utakmica u svim takmičenjima.

Rajola kaže da 10 klubova može i želi da dovede Halanda, recimo da su to - Barselona, Real Madrid, PSŽ, Siti, Junajted, Liverpul, Čelsi, Juventus, Bajern Minhen i Atletiko ili Inter... gde bi najpre mogao Haland?!

Ako nas pitate, od 10 klubova, pet u startu otpada, zbog veličine i projekta koji nudi, Siti je sigurno ozbiljan kandidat, najozbiljniji u Engleskoj, Barsa  i Real su uvek tu, u vrhu, Juventus će morati da ulovi "zlatnu koku" posle Ronalda, PSŽ će juriti druge igrače... da ode u Bajern, stopama Levandovskog, bilo bi previše, ai teško da bi Bavarci sarađivali sa Rajolom.

Šta vi kažete?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 24.02.2021
19:46

Mislim da je realno i najbolje da ode u REAL....Benzema odazi...taman ce biti napadac za 10+ godina...