Rajola ne miruje, sprema trampu Milana i Juventusa!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.04.2021.
08:48
Izvor: Sportske.net

Sigurno da on može ovo da pretvori u delo...

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

Mino Rajola ne miruje, ovoga puta pokušava da dogovori novi transfer svog igrača.

Pre godinu dana ga je angažovao Bernadeski koji je daleko od nekadašnje forme u Juventusu, italijanski reprezentativac bljesne, pa ga dugo nema, a i ne snalazi se kao levi spoljni u 3-5-2 formaciji gde ga je Pirlo gurao.

Oživele su priče o odlasku, ima ugovor još godinu dana, prima 4 miliona evra po sezoni. Ponovo je aktuelan Milan, "Rosoneri" su nudili Paketu za njega, ali ni igrač, ni Juventus nisu bili raspoloženi.

Sada je situacija drugačija, Rajola pokušava da nađe dogovor, da Bernadeskija zameni za Romanjolija koji takođe ima još godinu dana ugovora sa Milanom, i nema pregovora o produžetku. Romanjoli igra takođe mnogo slabije nego prošlih sezona, obojica igrača više nisu tako cenjeni, verovatno bi Juventus doplatio neki sitan novac, kako bi pogurao trampu.

Romanjoli bi bio zamena za Kjelinija, ovakav scenario plaši Romu koja ima 30% od prodaje Romanjolija, ako ona bude veća od 25 miliona evra, ovim bi Milan i izbegao da plati Rimljanima.



Inače kada je Rajola u pitanju, nema napretka u pregovorima oko Donaruminog ugovora, Milan ne pristaje na produžetak od samo godinu dana jer bi ih to dovelo u istu situaciju. Ali, nije da imaju izbora jer kapitenu ističe ugovor ovog leta. Ako ode, tri su golmana na meti, Muso iz Udinezea, Manjan iz Lila i Golini iz Atalante.

No, veruje se da će sjajni golman ipak ostati, makar produžiti ugovor na dve sezone, ali i da će Milan morati da ugradi klauzulu o otkupu od oko 30 miliona.

Bolje i to, nego da ga izgube bez obeštećenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke