Rajola "popušta" pred Juveom, kakav bi ovo šamar bio za "rosonere"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 30.05.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Kakva je logika?

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Đanluiđi Donaruma napušta Milan, to je jasno. 

Pitanje je samo pod kojim uslovima i gde će otići. Za Italijana vlada interesovanje iz Španije u vidu Barselone, pominje se i Junajted, ali prednost se daje Juventusu. 

Rajola voli saradnju sa "bjankonerima", njegov odnos sa Nedvedom i Anjelijem je stabilan, za razliku od odnosa većine drugih klubova prema kontroverznom menadžeru. 

Italijani prenose neverovatne vesti - Donaruma će pojačati Juventus kao slobodan igrač, ali za platu koja će biti manja čak i od one koju su čelnici Milana nudili golmanu kako bi ga zadržali u klubu!

Naime, "rosoneri" su nudili oko 8 miliona evra godišnje, ali je Donaruma odbio. Navodno je Rajola tražio dosta veliku komisiju što klub sa "San Sira" nije prihvatio. Korijere delo Sport piše kako su "bjankoneri" blizu sporazuma sa Donaruma i to za godišnju platu od 6 miliona evra što je ista plata koju je do sada primao u Milanu. 

Možda je Juve prihvatio sve Rajoline uslove oko komisije, ne znamo još uvek, ali bi ovaj gest Donarumu pogotovo učinilo omraženim kod svih italijanskih navijača. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke